Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za příspěvek. Nejsem absolventem žádného 1 kurzu a poté se neprezentuji jako odborník na opce. K opcím se vztahuje určité názvosloví, které je potřeba vstřebat jak na úrovni teorie, tak mnohem více v praxí. Zjistím, co je opce - zjistím, že se k tomu vztahuje určitá teorie - zjišťuji jak ji aplikovat. Ano lépe to lze vysvětlit, zapracuji na tom. A kdyby jste četl mezi řádky, možná byste si na mě sehnal kontakt a poté mohl vidět jaký jsem teoretik. Trhy mě živí, prezentuji i reálné obchody, výpisy z účtu.

0 0
možnosti

P13a73v80e92l 51Z61e87m27a69n

1. 11. 2015 15:23

podobné texty s drobnými obměnami čtu (čas od času) už 20 let, někdo si přečte "chytrou knížku" nebo absolvuje nějaký "chytrý kurz" a pak se chlubí znalosti nových cizích slov a (rádoby)znalostí fungování trhů... :-/

pokud nejste ze stejného těsta musím konstatovat, že váš talent něco vysvětlit naprosto mizerný, pokud myslíte vážně osvětu na toto téma, zapracujte na něm ;-)

Z vaše prvního textu celkem lze pochopit co je opce, ale klidně se přiznám, že u dnešního článku jsem z větší části vůbec nepochopil o čem píšete

3 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 365x
Jmenuji se Jakub Kovařík. Specializuji se na výpis vertikálního put spreadu a na svém FB profilu pravidelně zveřejňuji živé obchody.

Seznam rubrik